Selaa lähteen mukaan

Browsing Lähteiden mukaan tarjoaa tavan selata kansiorakennetta tallennuslaitteet, jotka on luetteloitu, jopa jos ne eivät ole tällä hetkellä yhteydessä toisiinsa.

Tämä tapa selata sisältöä on hyödyllistä, jos olet hyvin järjestetty ja olet järjestänyt tiedostot tiettyihin kansioihin että osaat päästä helposti.

Voit suodattaa luettelon Sisäinen tallennustila ja Ulkoiset tallennuslähteet.

Napsauta kerran lähdettä nähdäksesi kansiot ja tiedostot, jotka se sisältää. Avaa kansio napsauttamalla kerran.

Jos lähde on käytettävissä, kaksoisnapsauttamalla kansiota avaa se Microsoft Windows® File Explorerissa tai macOS: ssa Finder. Kaksoisnapsauttamalla tiedostoa avaa sen oletussovelluksessa kyseiselle tiedostotyypille.

Lue Tiedostotoiminnoista lisätietoja siitä, mitä voit tehdä tiedostoilla.