Tehokas haku

Kun haluamme löytää jotain verkosta, emme yleensä mene eri paikkoihin (sivustot) etsimään tarvitsemamme tiedot. Olemme kaikki nyt tottuneet käyttämään hakukonetta löytääksemme tarvitsemamme. Vielä, kun katsomme läpi omaa digitaalista sisältöämme, juuri sitä me teemme. Kytkemme jokaisen laitteen nähdäksesi, mitä siinä on.

EdgeRover™tarjoaa tehokkaan hakukoneen, jonka avulla voit selata kaikkea sisältöäsi riippumatta mistä lähteistä asiat ovat päällä. Hakukenttä on aina käytettävissä, missä tahansa sovelluksessa oletkin. Käytä sitä löytääksesi erityinen sisältö, lähteestä ja saatavuudesta riippumatta. Voit etsiä tiedostoja tiedostonimen, tyypin, kuvauksen, sijainti 1, Päivämäärä, lähde tai tunnisteet.

Huomautus: Valokuvat merkitään automaattisesti esineitä niissä, kuten auto ja rakennus. Voit myös lisätä omia tunnisteita mihin tahansa tiedostoon, kuten verot. Haku tunnisteiden avulla on erittäin voimakasta!

Kun saat hakutuloksia, voit rajata niitä rajoittamalla ne tiettyihin luokkiin, tiedostotyyppeihin, ajanjakso, ja enemmän.

Sanotaan, että sinun on löydettävä vanha veroasiakirja, ja tiedät, että se oli PDF-tiedostossa. Aloita kirjoittamalla verot Hakukenttään. Nyt rajata tuloksia vain näyttää PDF-tiedostoja luotu tammikuun 2015 ja joulukuun 2015 välisenä aikana.

Tai sanotaan, että haluat löytää kuvan sillasta Venetsiassa. Haku Venetsia. Sitten kaventaa tunnisteet, valitsemalla tag silta.

Kun olet löytänyt tiedoston, voit nauttia esikatselusta tai suorittaa erilaisia toimintoja sitä 2.

Huomautus, että hakutoiminto muistaa aiemmat haut avuksesi, joten voit helposti toistaa ne.

1. Sijainnin perusteella etsiminen edellyttää, että luetteloitu tiedosto sisältää sijaintitietoja, mikä on yleensä tilanne kun otat valokuvia älypuhelimella, jossa sijaintipalvelut ovat päällä.

2. Alkuperäisten tiedostojen käyttö edellyttää, että tiedostojen lähde on kytkettävä tietokoneeseen. Ulkoiset tallennuslaitteet on kytkettävä tietokoneeseen, jotta voit käyttää alkuperäisiä tiedostoja.