Nimeä uudelleen, kopioi tai poista tiedostoja

Yksittäisen Kohde näkymässä, kun tiedoston lähde on käytettävissä, voit suorittaa siihen toimintoja.

Napsauta Elipsis-kuvaketta, jos haluat tuoda esiin valikon toimintoja, jotka voivat olla otettu tiedostoon.

Tällä hetkellä nämä toiminnot käynnistävät macOS Finderin tai Windows® Tiedosto Explorerin valitulla tiedostolla, joten voit suorittaa toiminnot tavallisilla käyttöjärjestelmän komennoilla.

Varoitus: Nämä toiminnot toimivat lähdetiedostossa, ei luettelossa, joten käytä niitä varoen.