Muiden widgetien käyttäminen

Loput widgetit keräävät yhteen tiettyihin tapahtumiin liittyvää sisältöä.

Tämän viikon tapahtumat

Tässä widgetissä voit selata viime vuosien kuluvalla viikolla luotuja tiedostoja (ei vain valokuvia ja videoita). Esimerkiksi jos on syntymäpäiväsi tällä viikolla, saatat löytää täältä valokuvia, jotka on otettu edellisillä syntymäpäiväjuhlillasi.

Tämän kuukauden tapahtumat

Samanlainen kuin edellinen widget, tämä widget näyttää tiedostoja, jotka on luotu kuluvan kuukauden viime vuosina. Esimerkiksi, jos se on sen vuoden kuukausi, kun valmistelet veroilmoituksia, saatat löytää edellisten vuosien veroasiakirjat täältä.

Juhli!

Tässä widgetistä löydät valokuvia, jotkaEdgeRover™ määrittävät saattavat liittyä juhlia, kuten häät ja juhlat.

Miten se toimii? EdgeRoverpystyy tunnistamaan automaattisesti tietyt esineet valokuvissa. Jotkut esineet, kuten kakut ja ilmapallot, viittaavat siihen, että valokuva voi liittyä juhlaan.