Saada irti Selaa

Selaa sisältöä -näkymän kolme osaa ovat:

• Luokan perusteella, joiden avulla voit selata tiedostotyypin mukaan, kuten Laskentataulukot.
  • Lähteiden mukaan, jonka avulla voit porautua luetteloitujen lähteiden kansiorakenteeseen.
  • Pienoisohjelmat, jotka näyttävät tiedostoja ryhmiteltyinä tiettyjen attribuuttien mukaan alla kuvatulla tavalla.

Pienoisohjelmat

Pienoisohjelmat ovat ennalta määritettyjä ryhmittymiä, joiden avulla voit käyttää tiedostoja nopeasti:

• Äskettäin avatut: Tämä widget näyttää kohteet, joiden kanssa olet ollut tekemisissä äskettäin. Hyödyllinen, kun työskentelet sama joukko kohteita päivä päivältä.
  • Kaksoiskappaleet: Tämä widget listaa päällekkäisiä tiedostoja. Tämän widgetin avulla voit selvittää, kuinka monta kopiota tiedostosta sinulla on ja missä ne sijaitsevat.
  • Suuret tiedostot: Tämä widget pitää käynnissä olevan luettelon suurimmista tiedostoista lähteissäsi. Se on hieno tapa selvittää mikä vie niin paljon tilaa! Sieltä voit poistaa tai siirtää suuria kohteita tehdäksesi tilaa muille tiedostoille.
  • Tämä viikko historiassa: Tämä widget tuo esiin tämän viikon tiedostot viime vuosina.
  • Tämä kuukausi historiassa: Tämä widget tuo esiin tämän kuukauden tiedostot viime vuosina.
  • Juhli! : Tässä widgetissä luetellaan valokuvasi, jotka on merkitty kakulla, kynttilällä tai ilmapallolla. Se on hyvä tapa löytää kuvia juhlista ja muista juhlista.

Huomautus, että Pienoisohjelmat näkyvät vain, kun niillä on näytettävää sisältöä. Esimerkiksi, jos sinulla ei ole päällekkäisiä tiedostoja, Kaksoiskappaleet widget ei näytetä.

Luokan perusteella

Luokat näytä tiedostot ryhmiteltyinä tiedostotyypin mukaan:

• Valokuvat
  • Videot
  • Ääni
  • Kirjat
  • Asiakirjat
  • PDF-tiedostot
  • Laskentataulukot
  • Esitykset

Tämä on hyvä tapa löytää tiedostoja, kun tiedät niiden tyypin. Esimerkiksi, jos tiedät, että tiedosto olet kiinnostunut on PDF. Mikä parasta, kun poraudut luokkaan, saat näkymän, joka on optimoitu tämäntyyppiselle sisällölle. Tämä pätee erityisesti Photo-näkymään.

Lähteiden mukaan

Lähteiden mukaan voit selata tilannekuvaa lähteistäsi sisällöllä, joka heillä oli, kun ne viimeksi luetteloitiin. Jos olet käyttänyt aikaa tiedostojen järjestämiseen kansioihin, voit käyttää tätä näkymää porataksesi kansion läpi rakenne löytääksesi etsimäsi.

Huomautus, että Pienoisohjelmat, Luokan perusteella, ja Lähteiden mukaan -ryhmittelyissä on erilaisia näkymiä tiedostoistasi. Jokainen tiedosto on Lähteiden mukaan -ryhmittelyssä, koska niiden on oltava jossakin lähteessäsi. Tiedostot ovat todennäköisesti jossakin Luokan perusteella, elleivät ne ole erityyppisiä, kuten sovellusten asentajat. Tiedostot voivat olla myös useita widgettejä, kuten Äskettäin avatut ja Suuret tiedostot.