Johdatus yhden Kohde näkymään

EdgeRover™Luettelosi kohteet näytetään eri näkymissä, kuten widgeteissä, haussa tuloksia ja Kokoelmat, ja eri tavoin, kuten luetteloissa ja pikkukuvien ruudukoissa. Missä tahansa näet tiedoston, you can napsauta sitä avataksesi erikoisnäkymän nimeltä Single Kohde View. Tämä antaa sinulle suuren, laadukkaan esikatselun tiedostosta, toistaa elokuvan tai äänitiedoston, lisätietoja tiedostosta ja luettelon toiminnoista.

Muista, että se, mitä näetEdgeRover luettelossa, eivät ole kopioita tiedostoistasi. Kun sinä luettelo kuvia, esikatselukuvat luomaEdgeRover eivät ole alkuperäisiä tiedostoja. The alkuperäiset tiedostot tallennetaan edelleen siihen, kumpi lähde sinulla on.

Jos yksittäisen Kohde näkymässä oleva tiedosto on osa tiedostoryhmää, siirrä hiiren osoitin vasemman ja oikean puolen päälle esikatselun syistä ja painikkeet näkyviin. Voit käyttää näitä siirtyäksesi edellinen tai seuraava tiedosto ryhmässä. Voit myös käyttää näppäimistön nuolinäppäimiä liikkuaksesi edestakaisin tiedostot ryhmässä.

Katso lisätietoja esikatselukuvasta

Kun katsot esikatselua, saatat haluta saada paremman kuvan kuvan yksityiskohdista. Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

1. Koko näytön tila: Napsauta Koko näytön tila antaaEdgeRover käyttää koko näytön. Jos haluat palata normaaliin näkymään, napsauta Koko näytön tila uudelleen tai paina näppäimistön `Esc` -näppäintä.
  2. Zoomaustila: Lähennä napsauttamalla Lähennä. Kun olet zoomannut, jos kuva ei enää mahdu katselualueelle, vedä sitä napsauttamalla ja vetämällä sitä mihin tahansa kohtaan kuvaa noin. Loitontaaksesi, napsauta Loitonna. Voit napsauta myös painiketta tai kaksoisnapsauta kuvaa palauta se oletuskokoonsa.