Luettelon koon hallinta

LuomaEdgeRover™ luettelo on pieni verrattuna indeksoimaansa alkuperäisen sisällön kokoon. Jos sinulla on kuitenkin huomattava määrä tietoja, luettelo voi tulla melko suureksi.

EdgeRover™ilmoittaa, kun luettelo saavuttaa enimmäiskoon. Tämä maksimi on yleensä asetettu 10% asemaan käytettävissä olevasta tilasta.

Voit sallia luetteloinnin jatkumisen (jos tilaa on käytettävissä) noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Asetukset > Hallitse luetteloa luetteloa.
  2. Vedä liukusäädintä (sijaitsee näytön alareunassa) oikealle suurentaaksesi luettelo.
  3. Valitse Päivitä luettelon koko.

Hallitse luetteloa luetteloa -ikkunassa näkyy luettelon nykyinen koko ja levyn käyttöaste siitä, miten taltio on käytetään. Vie hiiri levyn käyttöasteen pinotun pylväskaavion päälle nähdäksesi kunkin numeeriset arvot (GBs) seuraavat.

Resurssi Sisältö
Käytetty tila Sovellusten ja käyttöjärjestelmän tiedostojen käyttämä tila.
Nykyinen luettelo Luettelon nykyinen koko.
Suurin luettelo Luettelon enimmäiskoko.
Vapaa tila Kokonaistilaa käytettävissä äänenvoimakkuutta.
Huomautus:EdgeRover™ ei salli sinun omistaa kaikkia vapaata tilaa luetteloon, koska muut sovellukset tarvitsevat tilaa toimiakseen normaalisti. Erityisesti, EdgeRover™ei salli sinun käyttää yli 95% vapaasta levytilasta.