Katalog størrelse ledelse

EdgeRover™Katalogen oppretter er liten sammenlignet med størrelsen på det opprinnelige innholdet den indekserer. Men hvis du har en betydelig mengde data, kan katalogen bli ganske stor.

EdgeRover™varsler deg når katalogen når sin maksimale størrelse. Dette maksimumet er vanligvis satt til 10% av ledig plass på stasjonen.

Hvis du vil tillate katalogisering å fortsette (hvis det er ledig plass), følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Innstillinger > Administrer enheter.
  2. Dra glidebryteren (plassert nederst på skjermen) til høyre for å øke maksimal størrelse på katalogen.
  3. Klikk på Oppdater katalogstørrelse.

Vinduet Behandle katalog viser gjeldende størrelse på katalogen og diskutnyttelsen av hvordan volumet er blir brukt. Hold musen over diskutnyttelsen stablet stolpediagram for å se de numeriske verdiene (i GBs) for hver av følgende.

ressurs Innhold
Brukt plass Plassen som brukes av apper og operativsystemfiler.
Gjeldende katalog Gjeldende størrelse på katalogen.
Maksimum for katalog Maksimal størrelse på katalogen.
Ledig plass Den totale plassen som er tilgjengelig på volumet.
Merk: tillater degEdgeRover™ ikke å dedikere alle dine ledig plass til katalogen fordi andre apper trenger litt plass til å fungere normalt. nærmere bestemt, EdgeRover™tillater deg ikke å bruke mer enn 95% av ledig diskplass.