Kilde innstillinger

IEdgeRover™, du kan endre kildeinnstillingene på noen eksterne Kilder. Hvilken innstillingene er tilgjengelige avhenger av funksjonene som støttes av enheten. For eksempel tillater ikke alle enheter deg å kontroller alternativet «Sleep timer».

Kildeinnstillingene inkluderer følgende:

• Angi nytt navn Kilde
  • LED
  • Sove timer

Slik navigerer du til Kildeinnstillinger:

1. Klikk kategorien Kilder fra hovedmenyen.
  2. Velg Kilde du vil redigere, og klikk på ellipsen ikon.
  3. Klikk Kildeinnstillinger fra rullegardinmenyen. EdgeRover viser de tilgjengelige innstillingene i detaljpanelet.

Angi nytt navn til enhet

Når du gir nytt navn til eksterne Kilder, bruker du et beskrivende navn for å hjelpe deg med å identifisere det senere. Velg et navn det er personlig, slik at du raskt kan identifisere enhetene dine i fremtiden.

Forsiktig: Hvis du har installert programvare på den eksterne kilden, må du ikke gi den nytt navn. Programvaren ser etter filer under det gamle navnet.

For å gi nytt navn til den eksterne Kilde:

1. Klikk Rediger i Detaljer-panelet Kildeinnstillinger.
  2. Skriv inn det nye navnet.
  3. Klikk på Ferdig.

LED

Enhets-LED-en hjelper deg med å forstå de forskjellige statusene til den eksterne kilden. For eksempel, hvis enheten din er koblet til eller kastet ut, LED kan vise en bestemt farge eller blitstype.

Merk: Bare enkelte enheter har LED-innstillingsalternativet.

Hvis du vil veksle på LED-lampen, klikker du på vippelinjen ved siden av «LED» i Detaljerpanelet Kildeinnstillinger. Dette gjør LED på eller av.

Sove timer

Sleep timer reduserer strømmen til stasjonen din. Etter at du har angitt en periode med inaktivitet i kildeinnstillingene detaljer panel, Sleep timer sparer strøm og minimerer langvarig slitasje på stasjonen.

Merk: Denne innstillingen er bare tilgjengelig på enkelte enheter.

For å stille inn Sleep Timer, klikk på rullegardinmenyen ved siden av «Sleep timer» i Kildeinnstillingsdetaljer-panelet. Velg antall minutter hvoretter enheten går i dvale.