Fil handlinger

Avhengig av visningen du befinner deg i, er følgende handlinger tilgjengelige:

• Klikk på en fil for å åpne visningen for enkeltelement.
  • Bruk og knappene øverst i innholdsvisningen til endre visningen fra et rutenett til en liste og tilbake.
  • Klikk for å vise eller skjule et miniatyrbilde av den markerte -filen.
  • Klikk for å velge hvilke kolonner du vil sortere etter.
  • Klikk for å endre visningsmodus.
  • Klikk for å få frem en kalender du bruker til hoppe raskt til et valgt år og måned.
  • Klikk for å bytte til valgmodus.
    • Med en fil valgt, kan du åpne filplasseringen ved hjelp av mappeikonet, eller legge til filen i en ny eller eksisterende samling. Du kan også klikke på de tre prikkene for å få tilgang til Angi nytt navn, Kopier og Slett handlinger.
    • 1
    • Med mer enn én fil valgt, kan du legge til de valgte filene i en ny eller eksisterende samling.

1. For å få tilgang til originale filer, må kilden til filene være koblet til datamaskinen. Ekstern lagringsenheter må være koblet til datamaskinen for å få tilgang til originalfiler.