Tilbakemelding og støtte

Din tilbakemelding er ekstremt viktig for oss.

For å dele dine tanker og forslag til nye funksjoner eller forbedringer, og for å se hva andre sier om EdgeRover™app, besøk https://edgerover.ideas.aha.io/ideas.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Teknisk støtte forEdgeRover

For saker som skal undersøkes:

• Klikk øverst til høyre iEdgeRover vinduet.
  • Klikk Send tilbakemelding.
  • Følg instruksjonene for å rapportere en feil i dialogvinduet.
  • Ikke glem å laste opp loggene dine! Logger hjelper oss med å undersøke situasjonen.

Teknisk støtte for maskinvare

Hvis du vil ha teknisk støtte for maskinvareprodukter, kan du gå til følgende nettsteder: