Katalog bestemte mapper på datamaskinen

Med dine interne lagringskilder iEdgeRover™, kan du velge hvilket toppnivå mapper til katalog. Noen spesielle mapper kan ikke katalogiseres, for eksempel systemmapper og mapper som er synkronisert til skylagringstjenester, som OneDrive.

Du kan velge hvilke mapper du vil katalogisere når du først legger til en intern lagringskilde. I innholdsvisningen velger du en intern lagringskilde og klikk Katalog enhet. Du kan velge å katalogisere den interne lagringskilden senere med funksjonen Administrer katalog. For å gjøre dette, fullfør følgende trinn:

1. Klikk kategorien Kilder fra hovedmenyen. Innholdsvisningen viser de interne lagringskildene dine.
  2. Velg Kilde du vil redigere, og klikk Ellipse .
  3. Klikk på Administrer katalog fra rullegardinmenyen.
  4. Velg mappene du vil inkludere i katalogen.
  5. Klikk på Oppdater katalog.