Katalogspecifika mappar på datorn

Med dina internaEdgeRover™ lagringskällor i kan du välja vilken toppnivå mappar till katalog. Vissa specialmappar kan inte katalogiseras, till exempel systemmappar och mappar som är synkroniserade med molnlagringstjänster, som OneDrive.

Du kan välja vilka mappar som ska katalogisera när du först lägger till en intern lagringskälla. I innehållsvyn väljer du en intern lagringskälla och klicka på Katalogenhet. Du kan välja att katalogisera din interna lagringskälla senare med funktionen Hantera katalog. För att göra det, fyll i följande steg:

1. Klicka på fliken Källor i huvudmenyn. Innehållsvyn visar dina interna lagringskällor.
  2. Välj den Källa du vill redigera och klicka på Ellips .
  3. Klicka på Hantera katalog i rullgardinsmenyn.
  4. Välj de mappar du vill inkludera i katalogen.
  5. Klicka på Uppdatera katalog.