Katalogiserar framsteg

Katalogiserar skannar lagringsenheter för att samla in information, generera miniatyrbilder/förhandsvisningar och organisera innehållet automatiskt. Katalogiseringsstatusen du ser när den körs hänvisar specifikt till förloppetEdgeRover™ har gjort skanning filer och generera miniatyrbilder/förhandsgranskning. Att organisera ditt innehåll är en process som händer efter, i bakgrunden.

Statusen inkluderar tillstånd som följande:

• Inget katalogiserat ännu
  • Katalogiserar
  • Pausad
  • Katalogisering klar

Katalogiseringsstatusen för enskilda enheter kan ses under varje enhet.

Enskilda enheter kan visa tillstånd som:

• Förbereda
  • Katalogiserar X%
  • Katalogiserad
  • Katalogiserad X dagar sedan
  • Katalogiserar pausad

Katalogiserar kan pausas på grund av flera orsaker. Till exempel:

• Den här enheten är inte längre ansluten. Anslut enheten för att automatiskt återuppta katalogiseringen.
  • Katalogiserar pausad för att spara batteri. Anslut din bärbara dator till strömmen för att återuppta.
  • Du har nått 100% av den maximala katalogstorleken, så vi kan inte lägga till några nya objekt i den.
  • Det finns inte tillräckligt med utrymme på lagringsenheten för att lägga till nytt innehåll i katalogen. Du kan ta bort oönskade filer från din dator för att frigöra utrymme för katalogen.

Katalogiserar kan tyckas vara fast, men det är det faktiskt inte. Till exempel:

• Om du har tiotusentals filer kan katalogisering ta många timmar.
  • Om du kopplar ur kontakten med en extern enhet som katalogiseras stoppas katalogiseringen.
  • När du byter tillbaka till programvaran efter att ha gjort något annat på din dator kan det ta några sekunder för fönster för att uppdatera och visa aktuell status.
  • Du kan se antalet enheter som för närvarande katalogiseras i fliken längst ner på huvudmenyn. Klicka på fliken för att visa katalogiseringsförloppet för varje källa under ”Lägg till och Hantera dina Källor.”