Turbo-läge

Katalogisera ditt innehåll snabbare medEdgeRover™ Turbo Mode! Med den här funktionen aktiverad, EdgeRover kan katalogisera ditt innehåll upp till fyra gånger snabbare. Det är användbart om du behöver katalogisera en stor mängd innehåll snabbt, till exempel en ny lagringsenhet.

Turboläget tar bort begränsningarna för hur mycket av systemets resurser EdgeRover kan använda för att katalogisera ditt innehåll.

Varning: Använd inte Turbo-läget när du arbetar på din dator. Det kan orsaka andra applikationer för att sakta ner eller inte svara. Som standard är Turbo-läget avstängt för att säkerställa att det inte påverkar systemets prestanda.

För att aktivera Turbo-läge:

1. Klicka på TurbolägeTurbo Mode icon på huvudmenyn. Den här åtgärden tar dig till Inställningar sidan.
  2. I huvudvyn, slå på Turbo-läge för att aktivera den här funktionen.
Obs! Turbo-läget är endast tillgängligt på datorer med fyra eller fler CPU-kärnor och mer än 4 GB RAM.

För minsta systemkrav, se Systemkrav.