Hantering av enheter

Du kan användaEdgeRover™ för att hantera WD ™- och SanDisk® -lagringsenheter som stöds.

Följ dessa steg för att hantera enheter som stöds:

1. Navigera till fliken Källor.
  2. Klicka på Ellipsikonen på en Källa för att se de tillgängliga alternativen.
  3. Välj det alternativ du väljer. Några alternativ inkluderar Katalogenhet, Bläddra i katalog, Redigera katalog, Ta bort katalog, Lås Källa och formatering.
Obs! På de flesta enheterEdgeRover stöder Avslå Source funktion som förbereder lagringsenheten som ska tas bort på ett säkert sätt.

EdgeRoverlistar ytterligare alternativ om den stöder enheten. Dessa alternativ inkluderar:

• Katalogenhet: Katalogisera en enhet för att lägga till dess innehåll i EdgerOver-katalogen. Kolla in Katalogiserar för att lära dig mer.
  • Bläddra i katalogen: Läs igenom ditt katalogiserade innehåll med lätthet genom att bläddra efter kategori, surfar efter källa, eller med hjälp av Widgetar.
  • Redigera katalog: Välj vilka mappar på enheten som ska katalogiseras.
  • Ta bort katalog: Ta bort katalogen frånEdgeRover. Ditt innehåll finns kvar på källan, men du kan inte användaEdgeRover för att se ditt innehåll.
  • Mer information: Visa allmän information om din katalog och Källa.
  • Låskälla: Ange ett lösenord för att skydda innehållet på din enhet.
  • Formatering: Radera allt innehåll på din enhet.
  • Registrera: Aktivera din garantitäckning samt få produktinformation och uppdateringar.
  • Källinställningar: Konfigurera enheten, till exempel att redigera enhetens namn, slå på eller stänga av LED eller ställa in en vilotimer.
  • Hälsokontroll: Starta en medföljande app, WD Drive Utilities™, för att köra en mängd olika kördiagnostiska tester.
  • RAID-inställningar: Starta WD Drive Utilities för att konfigurera RAID-enheter som stöds och se deras status.
Obs: WD Drive Utilities har sin egen onlinehjälp, tillgänglig genom att klicka på frågetecknet längst ner till vänster i fönstret.
Tips: Ge varje enhet ett unikt namn så att närEdgeRover informerar dig om att en fil finns på en viss enhet, du vet vilken som refereras till.

Information om kompatibilitet finns i Produkter som stöds.