Beheer van het apparaat

U kunt ondersteunde WD™ - en SanDisk® -opslagapparaten gebruikenEdgeRover™ om te beheren.

Volg deze stappen om ondersteunde apparaten te beheren:

1. Navigeer naar het tabblad Bronnen.
  2. Klik op het ellipspictogram op een bron om te zien de beschikbare opties.
  3. Selecteren de optie van je keuze. Enkele opties zijn onder meer Catalogusapparaat, Catalogus Bladeren, Catalogus bewerken, Catalogus verwijderen, bron vergrendelen en opmaak.
Opmerking:EdgeRover ondersteunt Aan de meeste apparaten de Uitwerpen Bron functie die het opslagapparaat klaarmaakt om veilig te worden verwijderd.

EdgeRovergeeft aanvullende opties weer als het apparaat wordt ondersteund. Deze opties omvatten:

• Catalogusapparaat: catalogiseer een apparaat om de inhoud ervan toe te voegen aan uw EdgeOver-catalogus. Uitchecken Bezig met catalogiseren voor meer informatie.
  • Catalogus doorbladeren: bekijk eenvoudig uw gecatalogiseerde inhoud door op categorie te bladeren, browsen op bron of met behulp van Widgets.
  • Catalogus bewerken: Selecteren welke mappen op je apparaat gecatalogiseerd zijn.
  • Catalogus verwijderen: Verwijderen de catalogus vanEdgeRover. Je inhoud blijft op de bron staan, maar je kunt het niet gebruikenEdgeRover om je inhoud te zien.
  • Meer informatie: Bekijk algemene informatie over je catalogus en bron.
  • Bron vergrendelen: Stel een wachtwoord in om de inhoud van uw apparaat te beschermen.
  • Formatteren: verwijder al het materiaal op je apparaat.
  • Registreren: Activeer uw garantiedekking en ontvang productinformatie en updates.
  • Broninstellingen: Configureer het apparaat door bijvoorbeeld de naam van het apparaat te bewerken, de LED aan of uit te zetten of een slaaptimer in te stellen.
  • Health Check: start een bijbehorende app, WD Drive Utilities™, om verschillende diagnostische tests voor schijven uit te voeren.
  • RAID-instellingen: Start WD Drive Utilities om ondersteunde RAID-schijven te configureren en hun status te bekijken.
Opmerking: WD Drive Utilities heeft zijn eigen online help, toegankelijk door op het vraagteken linksonder in het venster te klikken.
Tip: Geef elk apparaat een unieke naam zodat wanneerEdgeRover informeert u dat een bestand zich op een specifiek apparaat bevindt, zodat u weet naar welk apparaat wordt verwezen.

Voor informatie over compatibiliteit, zie Ondersteunde producten.