Widget grote bestanden

De widget Grote bestanden toont een lijst met alle bestanden die groter zijn dan 75 MB, gesorteerd van groot naar klein.

Het meest gebruikelijke gebruik van deze widget is om te bepalen waar grote bestanden zich bevinden om ze te verwijderen en ruimte vrij te maken.

Tip: Deze widget is ook handig om snel lange video-opnamen te vinden. Wanneer je gaat Voor video's in de groep Op categorieën worden korte videoclips gecombineerd met langere videoclips, dus het is vaak makkelijker om ze hier te vinden.

De lijst in deze widget toont het bestandstype, de laatste wijzigingsdatum, de bron en de grootte.

U kunt met de linkermuisknop en met de rechtermuisknop op een item in de lijst klikken om er acties op uit te voeren. Lezen Bestand acties in voor meer informatie.

Boven de lijstweergave van deze widget plaatst het pictogramEdgeRover™ in een modus waarin u meerdere items kunt selecteren om aan een collectie toe te voegen. De pictogram opent een klein voorbeeldvenster dat een voorbeeld toont van alles wat in de lijst is geselecteerd.