Bezig met catalogiseren

EdgeRover™biedt een enkele weergave van alle inhoud op apparaten die worden gecatalogiseerd. Het is dat catalogus van uw inhoud die veel van de functies mogelijk maakt dieEdgeRover zo krachtig zijn. U moet alle bronnen die u vaak gebruikt catalogiseren om het meeste uit uwEdgeRover ervaring.

Wanneer u een ondersteund opslagapparaat of cloudservice verbindt met uw computer,EdgeRover vraagt u om de inhoud ervan te catalogiseren. Je kunt ook specifieke mappen op je computer catalogiseren. Met uw toestemmingEdgeRover begint u met het extraheren van specifieke metagegevens over elk bestand. De metagegevens omvatten zaken als bestandsnaam, grootte, locatie, aanmaakdatum en beeldresolutie. De app creëert een miniatuurafbeelding van het bestand en een grote voorbeeldafbeelding van hoge kwaliteit bij het extraheren van metagegevens. Na deze eerste pas is compleet,EdgeRover heeft alles wat nodig is om uw inhoud te blijven verwerken en tags en verzamelingen te maken. Je catalogus wordt opgeslagen op je computer en jij hebt controle over hoe groot de catalogus kan worden.

Het kan langer duren dan verwacht om een bron voor de eerste keer te Bezig met catalogiseren. Het hangt af van de hoeveelheid inhoud die bron heeft. U kunt de turbomodus inschakelen om een grote hoeveelheid inhoud te catalogiseren snel.

EdgeRovertoont verschillende statussen voor elk opslagapparaat tijdens het catalogiseringsproces. Naar meer informatie hierover, ga naar Voortgang Bezig met catalogiseren.

Wanneer u hetzelfde opslagapparaat opnieuw aansluit,EdgeRover wordt automatisch naar wijzigingen gezocht en actualiseert de catalogus. Lees de best practices voor Bezig met catalogiseren voor meer informatie en tips over catalogiseren en beheer van de catalogusgrootte voor meer informatie.

Beste praktijken Bezig met catalogiseren

De tijd die nodig is om de inhoud van de catalogus te gebruiken, is afhankelijk van vele factoren, zoals het aantal en de soorten bestanden die worden gecatalogiseerd en de gebruikte computerhardware.

Met

de volgende praktische tips kunt u uw apparaten zo snel en gemakkelijk mogelijk catalogiseren.

• Catalogiseren wanneer de computer niet wordt gebruikt: Catalogiseer uw inhoud wanneer de computer niet zal worden gebruikt voor een langere tijd, zoals's nachts. Zorg ervoor dat de computer gedurende deze periode niet in de slaapstand gaat.
  • Zorg dat de apparaten die worden gecatalogiseerd aangesloten blijven: het catalogiseren is sneller in één sessie dan binnen meerdere sessies, vooral voor apparaten met een hoge capaciteit en veel bestanden.
  • Turbomodus gebruiken: Lees de Turbomodus voor meer informatie.