Acties in Bestand

Afhankelijk van de weergave waarin je je bevindt, zijn de volgende acties beschikbaar:

• Klik op een bestand om de weergave van één item te openen.
  • Gebruik de en knoppen bovenaan de inhoudsweergave naar wijzig de weergave van een raster naar een lijst en terug.
  • Klik om een miniatuur van de geselecteerde te bekijken of te verbergen bestand.
  • Klik om te selecteren op welke kolommen je wilt sorteren.
  • Klik om de weergavemodus te wijzigen.
  • Klik om een agenda weer te geven die je gebruikt om te kunnen spring snel naar een geselecteerd jaar en maand.
  • Klik om naar de selectiemodus te schakelen
      Als
    • één bestand is geselecteerd, kunt u de bestandslocatie openen met het mappictogram of het bestand toevoegen aan een nieuw bestand of bestaande collectie. U kunt ook op de drie puntjes klikken om toegang te krijgen tot Hernoemen, Kopiëren en Verwijderen acties.
    • 1 Als
    • er meer dan één bestand is geselecteerd, kunt u de geselecteerde bestanden aan een nieuwe of bestaande verzameling toevoegen.

1. Om toegang te krijgen tot originele bestanden, moet de bron van de bestanden zijn aangesloten op uw computer. Apparaten voor externe opslag moet op uw computer zijn aangesloten om toegang te krijgen tot originele bestanden.