Fil handlinger

Afhængigt af den visning, du befinder dig i, er følgende handlinger tilgængelige:

• Klik på en fil for at åbne visningen Single Element.
  • Brug og knapper øverst i indholdsvisningen til ændre visningen fra et gitter til en liste og tilbage.
  • Klik for at få vist eller skjule et miniaturebillede af det valgte fil.
  • Klik for at vælge, hvilke kolonner der skal sorteres efter.
  • Klik for at ændre visningstilstanden.
  • Klik for at få vist en kalender, du kan bruge til hoppe hurtigt til et valgt år og måned.
  • Klik for at skifte til valgtilstand.
    • Når en fil er valgt, kan du åbne filplaceringen ved hjælp af mappeikonet eller føje filen til en ny eller eksisterende samling. Du kan også klikke på de tre prikker for at få adgang til Omdøb, Kopi og Slet handlinger.
    • 1
    • Når der er valgt mere end én fil, kan du føje de valgte filer til en ny eller eksisterende samling.

1. For at få adgang til originale filer skal kilden til filerne være forbundet til din computer. Eksterne lagerenheder skal være tilsluttet din computer for at få adgang til originale filer.