Interne og eksterne lagringskilder

Interne og eksterne lagringskilder giver rigelig plads til at gemme dine data, men al den lagerplads kan nemt blive uorganiseret. EdgeRover™katalogiserer dine data, så du kan gennemse og søge i dit indhold uanset den fysiske placering af din lagringskilde.

Tilføj en kilde

EdgeRoverregistrerer automatisk din interne lagringskilde, når du åbner appen. Dette metode er den samme for eksterne enheder, så længe du tilslutter dem og lignende for social medier og cloud-lagringskilder ved at du skal tilføje kontoen, før duEdgeRover kan se den.

Sådan tilføjes en ekstern kilde:

1. Naviger til fanen Kilder fra hovedmenuen. EdgeRoverviser dine nuværende kilder.
  2. Klik på Tilføj ny kilde.
  3. Klik på Tilføj enhed i detaljeringspanelet.
  4. Vælg den enhed, du vil føje til ditEdgeRover bibliotek.
  5. Klik på Tilføj valgt enhed. Når du har føjet en enhed til ditEdgeRover bibliotek, kan du gøre et par ting med det:
  6. Klik på Katalogenhed for atEdgeRover begynde at katalogisere drevet. Du skal katalogisere dine drev for at få mest muligt ud af dem ved hjælp afEdgeRover.
  7. Klik på Annuller > Fjern katalog for at stoppe katalogprocessen for en enhed.
  8. Klik på Skub ud kilde ud for sikkert at fjerne din eksterne lagerenhed fra din computer. Dette forhindrer fil og mappe korruption.
Tip: Hvis du har en stor mængde data at katalogisere, skal du tænde for Turbo-tilstand. Denne funktion gør det muligtEdgeRover til at katalogisere dit indhold hurtigere. Vi anbefaler, at du ikke bruger det, mens du arbejder på din computer. Det kan forårsage andre applikationer til at bremse eller blive ikke reagerer.

Fjern en kilde

Hvis du har en kilde, der indeholder filer, som du ikke længere har brug for, kan du fjerne den fra EdgeRoverfor at gemme den diskplads, der bruges til kataloget.

Sådan fjerner du en intern eller ekstern kilde:

1. Naviger til fanen Kilder fra hovedmenuen. EdgeRoverviser dine nuværende kilder.
  2. Find den kilde, du vil fjerne, og klik på de tre prikkerEllipsis icon ved siden af. En drop-down menuen vises.
  3. Klik på Fjern katalog. Et detaljerpanel vises med en bekræftelsesmeddelelse.
  4. Klik på Fjern katalog i detaljerpanelet.
Bemærk: Det kan tage lidt tid forEdgeRover at fjerne kataloget. Dette afhænger af antallet af katalogiserede filer og computerens ydeevne.
For macOS-brugere: Hvis du bruger Time Machine til at sikkerhedskopiere dine data til et eksternt lager drev, og det drev er kompatibelt medEdgeRover, kan du tilføje det tilEdgeRover som en kilde. EdgeRovervil katalogisere, hvad der er på drevet bortset fra Time Machine Machine-sikkerhedskopien for at undgå at spilde katalogplads.