Gå til indholdet

Katalogspecifikke mapper på din computer

Med dine interne lagringskilder iEdgeRover™, kan du vælge hvilket øverste niveau mapper til katalog. Nogle særlige mapper kan ikke katalogiseres, f.eks. systemmapper og mapper, der er synkroniseret til cloud storage-tjenester, som OneDrive.

Du kan vælge, hvilke mapper der skal katalogisere, når du først tilføjer en intern lagerkilde. I indholdsvisningen skal du vælge en intern lagringskilde, og klik på Katalogenhed. Du kan vælge at katalogisere din interne lagerkilde senere med funktionen Administrer katalog. For at gøre det skal du udfylde følgende trin:

1. Klik på fanen Kilder i hovedmenuen. Indholdsvisningen viser dine interne lagringskilder.
  2. Vælg den kilde, du vil redigere, og klik på Ellipsis .
  3. Klik på Administrer katalog i rullemenuen.
  4. Vælg de mapper, du vil medtage i kataloget.
  5. Klik på Opdater katalog.