Introduktion tilEdgeRover™

Western Digital® har i mange år leveret hardware- og softwaredatalagringsløsninger til at hjælpe kunder med at fange og bevare deres data. Nu kombinerer vi al vores softwarefunktionalitet i en, brugervenlig applikation. Vi kalder dette kraftfuld ny softwareEdgeRover.

MedEdgeRover, du administrerer ikke bare indholdet på dine enheder. Du oplever det. Vi sæt det lige ved hånden og giv dig dristige, intelligente værktøjer, der holder det rent, optimeret og under din kontrol.

EdgeRoverbestår af mange funktioner, og vi arbejder på nye hver dag. Disse funktioner er bedst kategoriseret i to forskellige grupper: enhedsstyring og indholdsstyring.

Enhedshåndtering

Du kan fuldt ud udnytte mange Western Digital og SanDisk® -enheder ved hjælp af kun computerens operativsystem. For eksempel du kan tilslutte et USB-flashdrev, trække og slippe filer på det og derefter fjerne det sikkert. Men nogle enheder kræver proprietær software til at få adgang til alle deres funktioner. For eksempel, når du password beskytte din WD™ My Passport™. EdgeRovergiver adgang til disse specielle funktioner og meget mere.

EdgeRovergiver dig også en samlet visning af dine enheder. Med EdgeRover, dine enheder kan ses, tilgås og konfigureres på et, praktisk sted.

Content management

Ud over at være perfekt til Western Digital-brandede enheder,EdgeRover arbejder med mange andre indholdskilder — interne og eksterne drev, sociale medier og cloud-lagringskilder. EdgeRover opretter en enkelt visning af det indhold, der er gemt på alle dine understøttede kilder. MedEdgeRover, du kan endelig organisere dit indhold fra en praktisk applikation.

Bemærk: Funktionerne tilEdgeRover indholdsstyring er i beta, så funktioner kan ændre sig baseret på produktfeedback.