Fil oplysninger

NårEdgeRover katalogiserer en fil, fanger den en masse information om det. Når du er inde Single Element View, kan du klikke på knap eller tekst til højre for at vise disse oplysninger. Denne handling åbner et panel med filnavn, filtype, størrelse, kilde, oprettelses- og ændringsdatoer, og mappeplacering.

Nogle filer kan have yderligere oplysninger. Hvis dette er tilfældet, vises Vis mere. For eksempel digitale fotos kan have oplysninger om kameraet, brændvidden, ISO-hastighed, og F-nummer. Alle disse oplysninger er hentet fra den oprindelige fil. Der er også områder, hvor du kan tilføje dine egne oplysninger om en fil, hvilket gør det lettere at huske oplysninger om filen. Læs filbeskrivelse og tags for at lære mere.