Kraftfuld søgning

Når vi vil finde noget online, går vi typisk ikke til forskellige steder (websteder) for at lede efter oplysninger, vi har brug for. Vi er alle nu vant til at bruge en søgemaskine til at finde det, vi har brug for. Endnu, når vi ser igennem vores eget digitale indhold, det er netop det, vi gør. Vi tilslutter hver enhed for at se, hvad der er på den.

EdgeRover™giver en kraftfuld søgemaskine, der hjælper dig med at gennemse alt dit indhold, uanset af hvilke kilder tingene er på. Søgefeltet er altid tilgængeligt, uanset hvor du er i applikationen. Brug den til at finde specifikt indhold, uanset kilde og tilgængelighed. Du kan søge efter filer efter filnavn, type, beskrivelse, Beliggenhed 1, dato, kilde eller tags.

Bemærk: Fotos bliver automatisk tagget af objekter i dem, såsom bil og bygning. Du kan også tilføje dine egne tags til enhver fil, f.eks skatter. Søgning efter tags er meget kraftfuld!

Når du får nogle søgeresultater, kan du indsnævre dem ved at begrænse dem til bestemte kategorier, filtyper, datointerval, og mere.

Lad os sige, at du skal finde et gammelt skattedokument, og du ved, at det var i en PDF. Start med at indtaste skatter i Søgefelt. Nu indsnævre resultaterne til kun at vise PDF-filer oprettet mellem januar 2015 og december 2015.

Eller lad os sige, at du vil finde billedet af en bro i Venedig. Søg efter Venedig. Derefter indsnævre af tags, vælge tag broen.

Når du har fundet din fil, kan du nyde preview eller udføre forskellige handlinger på det 2.

Bemærk, at søgefunktionen husker tidligere søgninger for nemheds skyld, så du nemt kan gentage dem.

1. Søgning efter placering kræver, at den katalogiserede fil indeholder placeringsoplysninger, hvilket generelt er tilfældet når du tager billeder på en smartphone med placeringstjenester slået til.

2. For at få adgang til originale filer skal kilden til filerne være forbundet til din computer. Eksterne lagerenheder skal være tilsluttet din computer for at få adgang til originale filer.