Miniaturer

Når du gennemser,EdgeRover™ viser miniaturebilleder af dine filer. Miniaturebilleder er bekvemme for en hurtig visuel scanning af mange filer.

Hvis du

klikker på et miniaturebillede, kommer du til en udvidet visning af filen i visningen Single Element.

Flersidede filer

Nogle filer har flere sider, f.eks. Dokumenter, Regneark og Præsentationer. EdgeRover bruger en af siderne til at oprette et miniaturebillede. Det er ikke nødvendigvis den første side.

Miniaturebillede begrænsninger

I nogle tilfælde kan derEdgeRover ikke vises et miniaturebillede af en fil. Når dette sker, EdgeRover viser et generisk ikon, der repræsenterer filtypen.