Vis placering

I visningen Single Element, når filens kilde er tilgængelig, kan du åbne den mappe, indeholder det ved at klikke på mappeikonet over forhåndsvisningen.

Hvis filen ikke er tilgængelig, er der en indikation under knapperne. Mappeknappen er lidt anderledes afhængigt på dit operativsystem:

• macOS:
  • Microsoft Windows®:

Filplaceringen åbnes ved hjælp af Microsoft Windows Fil Explorer eller macOS Finder med den allerede valgte fil så det er let at finde.

Tip: På grund afEdgeRover's kraftfulde søgning og andre unikke funktioner, nogle brugere foretrækker at brugeEdgeRover i stedet for andre filadministratorer helt.