Locatie tonen

In de weergave voor één item kunt u, wanneer de bron van het bestand beschikbaar is, de map openen die bevat het door op het mappictogram boven het voorbeeld te klikken.

Als het bestand niet beschikbaar is, staat er een indicatie onder de knoppen. De mapknop is een beetje anders, afhankelijk van op je besturingssysteem:

• macOS:
  • Microsoft Windows®:

De bestandslocatie wordt geopend met Microsoft Windows File Explorer of macOS Finder terwijl het bestand al is geselecteerd zodat het gemakkelijk te vinden is.

Tip: vanwege deEdgeRover krachtige zoekfunctie en andere unieke eigenschappen functies die sommige gebruikers liever volledig gebruikenEdgeRover in plaats van andere bestandsbeheerders.