Bekende problemen

We streven ernaar om alle gebruikersEdgeRover™ een moeiteloze en plezierige ervaring te bieden. Dat zei, we komen nog steeds problemen tegen die periodiek opduiken, meestal als gevolg van technische beperkingen, derden, en redenen van veiligheid.

Bronnen

EdgeRoverwerkt niet met NAS-apparaten.

Beschrijving:EdgeRover werkt niet met NAS-apparaten. Je kunt het netwerk niet in kaart brengen deelt of voeg uw NAS-apparaten toe als bron om in te catalogiserenEdgeRover.

Oplossing: bekijk onze ondersteunde producten en kom regelmatig terug voor updates.

Facebook kan niet als bron worden toegevoegd nadat de machtigingen zijn gewijzigd.

Beschrijving: Nadat je bent ingelogd op Facebook, verschijnt er een link 'Toegang bewerken'. Als de toegang tot bewerken is uitgeschakeld,EdgeRover laat je weten dat Facebook niet als bron kan worden toegevoegd en geeft een link om het opnieuw te proberen.

Oplossing: Volg de stappen in het volledige hulpartikel om dit probleem op te lossen.

Catalogi en catalogisering

Als u de catalogusEdgeRover op Microsoft Windows verwijdert, wordt de catalogus mogelijk niet volledig verwijderd

Beschrijving: Wanneer u een melding krijgt dat de software is verwijderd, een proces om de catalogus te verwijderen blijft op de achtergrond draaien.

Oplossing: Vermijd het afsluiten of opnieuw opstarten gedurende ten minste 20 minuten nadat het verwijderingsproces is voltooid voltooid.

Lees het volledige hulpartikel voor meer details.

Bezig met catalogiseren op macOS vereist een herstart nadat toegang is verleend.

Beschrijving: je hebt toegang tot je mappenEdgeRover nodig om je inhoud te catalogiseren. Als je de toegang niet inschakelt, krijg je eenEdgeRover melding dat dit een vereiste is.

Oplossing: Volg de stappen in het volledige hulpartikel om dit probleem op te lossen.

Apple Fotobibliotheek wordt mogelijk niet meer gecatalogiseerd.

Beschrijving: catalogiseertEdgeRover alleen de System Fotobibliotheek. Een Fotobibliotheek kan ophouden de systeemfotobibliotheek te zijn, waardoor het catalogiseringsproces wordt stopgezet.

Oplossing: U moet selecteren welke fotobibliotheek de systeemfotobibliotheek is.

Lees het volledige hulpartikel voor meer informatie.

Bestandsnamen van Facebook worden niet gecatalogiseerd.

Beschrijving: Facebook hernoemt bestanden wanneer ze worden geüpload. Wanneer deze bestanden gecatalogiseerd zijn, alleen EdgeRover kent hun Facebook-naam, wat een nummer is.

Oplossing: De bestandsnaam inEdgeRover is het nummer, niet de originele naam van het bestand dat naar Facebook is geüpload.

bestanden

Bestanden in cloudbronnen worden niet opgenomen in de widget Duplicaten.

Beschrijving: De widgetEdgeRover's Duplicaten toont alleen identieke bestanden die gecatalogiseerd vanuit uw interne en externe opslagbronnen.

Oplossing: Op dit moment is er geen oplossing. Op dit moment is er geen oplossing.

Lees het volledige hulpartikel voor meer informatie.

Apple iWork-bestanden in Google Drive worden weergegeven in de categorie Foto's.

Beschrijving: Wanneer iWork Pages-, Numbers- en Keynote-bestanden worden opgeslagen in Google Drive, zijn ze onjuist geclassificeerd als Photoshop-bestanden.

Oplossing: Als dezelfde bestanden zich in interne of externe opslagbronnen bevinden nadat ze zijn gecatalogiseerd, zijn ze correct weergegeven in hetEdgeRover.

Lees het volledige hulpartikel voor meer informatie.