Onlangs geopend widget

De meeste mensen openen dezelfde bestanden gedurende een aantal dagen herhaaldelijk, of het nu gaat om presentaties, spreadsheets, documenten of zelfs audiobestanden waar ze graag naar luisteren, steeds opnieuw. De widget Onlangs geopend maakt het gemakkelijk om deze te vinden bestanden. Klik op een widget en je ziet de bestanden die onlangs zijn geopend, gesorteerd op meest recent tot minst recent. Opmerking dat op alleen bestanden die zich in mappen bevinden die zijn opgenomen in de catalogus van EdgeRover worden weergegeven.

De volgende acties zijn beschikbaar:

• Klik op een bestand om de weergave van één item te openen.
  • Gebruik de en knoppen bovenaan de inhoudsweergave naar wijzig de weergave van een raster naar een lijst en terug.
  • Klik om een miniatuur van het geselecteerde bestand te bekijken of te verbergen.
  • Klik om naar de selectiemodus te schakelen
      Als
    • één bestand is geselecteerd, kunt u de bestandslocatie openen met het mappictogram of het bestand aan een nieuw of bestaand bestand toevoegen collectie.
    • Als
    • er meer dan één bestand is geselecteerd, kunt u de geselecteerde bestanden aan een nieuwe of bestaande verzameling toevoegen.
Tip: Als je aan verschillende projecten werkt en het gemakkelijk wilt maken om naar specifieke bestanden te gaan maak verzamelingen voor uw projecten, of ze nu recent zijn of niet voor hen.