Bron-instellingen

EdgeRover™In kunt u de broninstellingen op sommige externe bronnen wijzigen. Welke de instellingen zijn beschikbaar, afhankelijk van de functies die door het apparaat worden ondersteund. Niet op alle apparaten kunt u bijvoorbeeld bedien de optie „Slaaptimer”.

De broninstellingen omvatten het volgende:

• Bron hernoemen
  • LED
  • Slaaptimer

Om naar Broninstellingen te navigeren:

1. Klik op het tabblad Bronnen in het hoofdmenu.
  2. Selecteren de bron die je wilt bewerken en klik op de ellips icoon.
  3. Klik in het uitklapmenu op Broninstellingen. EdgeRover geeft de beschikbare instellingen weer in het detailvenster.

Apparaat hernoemen

Wanneer je de naam van je externe bronnen wijzigt, gebruik dan een beschrijvende naam om je te helpen de bron later te identificeren. Kies een naam dat is persoonlijk, zodat je je apparaten in de toekomst snel kunt identificeren.

Let op: Als u software op uw externe bron hebt geïnstalleerd, moet u de naam ervan niet wijzigen. De software zoekt naar bestanden onder de oude naam.

Om de naam van je externe bron te wijzigen:

1. Klik op Bewerken in het detailvenster Broninstellingen.
  2. Voer de nieuwe naam in.
  3. Klik op Gereed.

LED

De LED van het apparaat helpt u de verschillende statussen van uw externe bron te begrijpen. Bijvoorbeeld als uw apparaat aangesloten of uitgeworpen, kan de LED een bepaalde kleur of flitstype weergeven.

Opmerking: Alleen bepaalde apparaten hebben de LED-instellingsoptie.

Om de LED in of uit te schakelen, klikt u op de tuimelbalk naast „LED” in het detailvenster met broninstellingen. Dit maakt de LED aan of uit.

Slaaptimer

De slaaptimer vermindert het vermogen van uw schijf. Nadat u een periode van inactiviteit hebt ingesteld in de Broninstellingen detailpaneel, de slaaptimer bespaart energie en minimaliseert langdurige slijtage van de schijf.

Opmerking: Deze instelling is alleen beschikbaar op bepaalde apparaten.

Om de slaaptimer in te stellen, klikt u op het uitklapmenu naast 'Slaaptimer' in het detailvenster Broninstellingen. Selecteren het aantal minuten waarna het apparaat in de slaapstand gaat.