Inställningar för Källa

IEdgeRover™, du kan ändra källinställningarna på vissa externa Källor. Vilket inställningar är tillgängliga beror på de funktioner som stöds av enheten. Till exempel, inte alla enheter tillåter dig att kontrollera alternativet ”Sleep timer”.

Källinställningarna inkluderar följande:

• Ändra namn på Källa
  • LED
  • Sömn timer

Så här navigerar du till källinställningar:

1. Klicka på fliken Källor i huvudmenyn.
  2. Välj Källa som du vill redigera och klicka på Ellips -ikonen.
  3. Klicka på Källinställningar i rullgardinsmenyn. EdgeRover listar de tillgängliga inställningarna i informationspanelen.

Ändra namn på enhet

När du byter namn på externa Källor, använd ett beskrivande namn för att hjälpa dig identifiera det senare. Välj ett namn det är personligt, så att du snabbt kan identifiera dina enheter i framtiden.

Varning: Om du har installerat programvara på din externa källa, byt inte namn på den. Programvaran letar efter filer under det gamla namnet.

Så här byter du namn på din externa Källa:

1. Klicka på Redigera i informationspanelen Källinställningar.
  2. Ange det nya namnet.
  3. Klicka på Klart.

LED

Enhetens LED hjälper dig att förstå de olika statuserna för din externa Källa. Till exempel, om din enhet är ansluten eller matas ut, LED kan visa en viss färg eller blixttyp.

Obs! Endast vissa enheter har LED-inställningsalternativet.

För att växla lysdioden, klicka på växlingsfältet bredvid ”LED” i informationspanelen Källinställningar. Detta vänder LED på eller av.

Sömn timer

Sleep timer minskar strömmen till din enhet. När du har utsett en period av inaktivitet i källinställningarna detaljpanelen, Sleep timer sparar ström och minimerar långvarigt slitage på enheten.

Obs! Den här inställningen är endast tillgänglig på vissa enheter.

För att ställa in vilotimern, klicka på rullgardinsmenyn bredvid ”Vilotimer” i informationspanelen Källinställningar. Välj antalet minuter varefter enheten går i vila.