Byta namn på, kopiera eller ta bort filer

När filens källa är tillgänglig i vyn för enstaka Objekt kan du utföra åtgärder på den.

Klicka på Elipsis-ikonen för att visa en meny med åtgärder som kan vara tas på filen.

För närvarande startar dessa åtgärder macOS Finder eller Windows® Fil Explorer med den valda filen, så att du kan utföra åtgärderna med vanliga operativsystemkommandon.

Varning: Dessa åtgärder fungerar på källfilen, inte posten i katalogen, så använd dem med försiktighet.