💬 Feedback om hjälp

Din feedback är mycket viktig för oss.

Om du har feedback på programvaran, använd länken Skicka respons i EdgerOver huvudmeny.

Om du har feedback på EdgeRovers onlinehjälp, vänligen e-post oss dina tankar härifrån genom att klicka på online hjälp feedback.

Är onlinehjälpen användbar? Är det förståeligt? Är ämnena relevanta? Vilka andra ämnen vill du se behandlas?

Om du har kommentarer om en specifik sida, kopiera och klistra in sidans adress från webbläsarens adressfält i din e-post.

Tack!

V. 1,0-429