Kraftig sökning

När vi vill hitta något online går vi vanligtvis inte till olika platser (webbplatser) för att leta efter information vi behöver. Vi är alla nu vana vid att använda en sökmotor för att hitta det vi behöver. Än, när vi tittar igenom vårt eget digitala innehåll, det är precis vad vi gör. Vi ansluter varje enhet för att se vad som finns på den.

EdgeRover™ger en kraftfull sökmotor som hjälper dig att bläddra i allt ditt innehåll, oavsett av vilka källor saker är på. Sökrutan är alltid tillgänglig, var du än befinner dig i applikationen. Använd den för att hitta specifikt innehåll, oavsett källa och tillgänglighet. Du kan söka efter filer efter filnamn, typ, beskrivning, plats 1, datum, källa eller taggar.

Obs: Bilder märks automatiskt av föremål i dem, såsom bil och byggnad. Du kan också lägga till egna taggar i valfri fil, till exempel skatter. Att söka efter taggar är mycket kraftfullt!

När du har fått några sökresultat kan du begränsa dem genom att begränsa dem till specifika kategorier, filtyper, datumintervall, och mer.

Låt oss säga att du måste hitta ett gammalt skattedokument, och du vet att det var i en PDF. Börja med att ange skatter i Sökruta. Begränsa nu resultaten så att de bara visar PDF-filer som skapats mellan januari 2015 och december 2015.

Eller låt oss säga att du vill hitta fotot på en bro i Venedig. Sök efter Venedig. Begränsa sedan med taggar, välj taggen bridge.

När du har hittat din fil kan du njuta av förhandsgranskningen eller utföra olika åtgärder på den 2.

Obs att sökfunktionen för din bekvämlighet kommer ihåg tidigare sökningar, så att du enkelt kan upprepa dem.

1. Att söka efter plats kräver att den katalogiserade filen innehåller platsinformation, vilket i allmänhet är fallet när du tar bilder på en smartphone med platstjänster påslagen.

2. För att komma åt originalfiler måste källan till filerna vara ansluten till din dator. Externa lagringsenheter måste vara ansluten till din dator för att komma åt originalfiler.