Indstillinger for kilde

IEdgeRover™, du kan ændre kildeindstillingerne på nogle eksterne Kilder. Hvilket indstillinger er tilgængelige afhænger af de funktioner, der understøttes af enheden. For eksempel tillader ikke alle enheder dig at styre indstillingen „Sleep timer“.

Kildeindstillingerne omfatter følgende:

• Omdøb kilde
  • LED
  • Sleep timer

Sådan navigerer du til kildeindstillinger:

1. Klik på fanen Kilder i hovedmenuen.
  2. Vælg den kilde, du vil redigere, og klik på de tre prikker ikon.
  3. Klik på Kildeindstillinger i rullemenuen. EdgeRover viser de tilgængelige indstillinger i detaljeringspanelet.

Omdøb enhed

Når du omdøber dine eksterne Kilder, skal du bruge et beskrivende navn til at hjælpe dig med at identificere det senere. Vælg et navn det er personligt, så du hurtigt kan identificere dine enheder i fremtiden.

Forsigtig: Hvis du har installeret software på din eksterne kilde, skal du ikke omdøbe den. Softwaren ser efter filer under det gamle navn.

Sådan omdøber du din eksterne kilde:

1. Klik på Rediger i panelet Oplysninger om kildeindstillinger.
  2. Indtast det nye navn.
  3. Klik på Udført.

LED

Enheds-LED'en hjælper dig med at forstå de forskellige statusser for din eksterne kilde. For eksempel, hvis din enhed er tilsluttet eller skubbet ud, kan LED vise en bestemt farve eller flash type.

Bemærk: Kun visse enheder har LED-indstillingsindstillingen.
Hvis du

vil skifte LED, skal du klikke på vippelinjen ved siden af „LED“ i panelet Oplysninger om kildeindstillinger. Dette vender LED til eller fra.

Sleep timer

Sleep-timeren reducerer strømmen til dit drev. Når du har angivet en periode med inaktivitet i kildeindstillingerne detaljerpanel, Sleep-timeren sparer strøm og minimerer langvarig slid på drevet.

Bemærk: Denne indstilling er kun tilgængelig på visse enheder.
Hvis du

vil indstille sleep-timeren, skal du klikke på rullemenuen ud for „Sleep-timer“ i panelet Oplysninger om kildeindstillinger. Vælg antallet af minutter, hvorefter enheden går i dvale.