Store filer widget

Widgeten Store filer viser en liste over alle filer, der er større end 75 MB, sorteret fra største til mindste.

Den mest almindelige brug af denne widget er at finde, hvor store filer er placeret for at slette dem og frigøre plads.

Tip: Denne widget er også nyttig til hurtigt at finde lange videooptagelser. Når du går til Videoer i grupperingen Efter kategorier blandes korte videoklip med længere videoklip, så det er ofte lettere at finde dem her.

Listen i denne widget viser filtypen, senest ændrede dato, kilde, og størrelse.

Du kan venstreklikke og højreklikke på et element på listen for at udføre handlinger på det. Læs Filhandlinger for flere detaljer.

Over denne widget listevisning, ikonet sætterEdgeRover™ i en tilstand, hvor du kan vælge flere elementer, der skal føjes til en samling. Den ikonet åbner et lille preview-panel, der viser en forhåndsvisning af hvad der er valgt på listen.