Dubletter widget

Widgeten Duplicates viser en liste over filer (Office-dokumenter, fotos osv.), Der har flere kopier på tværs dine katalogiserede kilder.

Filer anses for at være dubletter af hinanden, hvis indholdet af filerne er identiske. Navnet på filen kan være anderledes. Billeder, hvis opløsning er blevet ændret, betragtes ikke som dubletter, selvom de ser ens ud.

Listen over emner sorteres for at vise filerne med flest kopier øverst på listen.

Hvis du klikker på et element på listen, vises et større miniaturebillede i detaljeringspanelet til højre. Der kan du se hver fil individuelt med sin placering.

Under miniaturebilledet er der en Administrer-knap og en Slet-knap. Disse knapper er deaktiveret, hvis filen ikke er i øjeblikket tilgængelig, da du ikke kan handle på filen.

Hvis filen er tilgængelig, kan du bruge knappen Administrer til at åbne Microsoft Windows® Stifinder eller macOS Finder med den valgte fil. Du kan derefter foretage handlinger på filen, såsom at flytte den eller slette den. Knappen Slet * giver dig mulighed for at slette filen direkte indefraEdgeRover™.

Forsigtig: Denne handling sletter kildefilen, ikke kun posten i kataloget, så brug den med forsigtighed!