Widget Duplicaten

De widget Duplicaten toont een lijst met bestanden (Office-documenten, foto's, enz.) die uit meerdere exemplaren bestaan uw gecatalogiseerde bronnen.

Bestanden worden als duplicaten van elkaar beschouwd als de inhoud van de bestanden identiek is. De naam van het bestand kan anders zijn. Afbeeldingen waarvan de resolutie is gewijzigd, worden niet als duplicaten beschouwd, zelfs niet als ze er hetzelfde uitzien.

De lijst met items is zo gesorteerd dat de bestanden met de meeste exemplaren bovenaan de lijst worden weergegeven.

Als

u op een item in de lijst klikt, wordt een grotere miniatuur weergegeven in het detailvenster aan de rechterkant. Daar kun je elk bestand zien individueel met zijn locatie.

Onder de thumbnail bevinden zich een knop Beheren en een knop Verwijderen. Deze knoppen zijn uitgeschakeld als het bestand dat niet is momenteel beschikbaar, aangezien u geen actie kunt ondernemen op het bestand.

Als het bestand beschikbaar is, kunt u de knop Beheren gebruiken om Microsoft Windows® File Explorer of macOS Finder te openen met dat bestand geselecteerd. Vervolgens kunt u acties uitvoeren op het bestand, zoals het verplaatsen of verwijderen. De knop Verwijderen * stelt u in staat om het bestand direct van binnenuit te verwijderenEdgeRover™.

Let op: Met deze actie wordt het bronbestand verwijderd, niet alleen het item in de catalogus, dus wees voorzichtig!