Feedback en ondersteuning

Jouw feedback is erg belangrijk voor ons.

Om uw mening en suggesties voor nieuwe functies of verbeteringen te delen en om te zien wat anderen zeggen over de EdgeRover™app, bezoek https://edgerover.ideas.aha.io/ideas.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Technische ondersteuning voorEdgeRover

Voor kwesties die moeten worden onderzocht:

• Klik rechtsboven in hetEdgeRover venster.
  • Klik op Feedback verzenden
  • Volg de instructies voor het melden van een bug in het dialoogvenster.
  • Vergeet niet je logboeken te uploaden! Logboeken helpen ons de situatie te onderzoeken.

Technische ondersteuning voor hardware

Voor technische ondersteuning voor hardwareproducten kunt u terecht op de volgende websites: