Miniaturen

Tijdens het browsenEdgeRover™ worden miniaturen van je bestanden weergegeven. Miniaturen zijn handig voor een snelle visuele scan van veel bestanden.

Als u

op een miniatuur klikt, gaat u naar een uitgebreide weergave van het bestand in de weergave voor één item.

Bestanden met meerdere pagina's

Sommige bestanden hebben meerdere pagina's, zoals documenten, Spreadsheets en Presentaties. EdgeRover gebruikt een van de pagina's om een thumbnail te maken. Het is niet noodzakelijk de eerste pagina.

Beperkingen voor miniaturen

In sommige gevallenEdgeRover kan geen miniatuur van een bestand worden weergegeven. Wanneer dit gebeurt, EdgeRover toont een algemeen pictogram dat het bestandstype vertegenwoordigt.