Miniatyrbilder

Når du surfer,EdgeRover™ viser miniatyrbilder av filene dine. Miniatyrbilder er praktiske for en rask visuell skanning av mange filer.

Hvis du klikker på et miniatyrbilde, kommer du til en utvidet visning av filen i visningen for enkeltelement.

Multi-side filer

Noen filer har flere sider, for eksempel Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. EdgeRover bruker en av sidene til å lage et miniatyrbilde. Det er ikke nødvendigvis den første siden.

Miniatyrbilde begrensninger

I noen tilfellerEdgeRover kan ikke vise et miniatyrbilde av en fil. Når dette skjer, EdgeRover viser et generisk ikon som representerer filtypen.