Utstøting av en ekstern stasjon

Eksterne lagringsenheter skal kastes ut før de fysisk kobles fra datamaskiner. Dette forhindrer fil og katalog korrupsjon. Det er grunnen til at Microsoft Windows® og macOS tilbyr utkastfunksjoner. Som en bekvemmelighet, en utløserfunksjon er også gitt iEdgeRover™. Følg disse instruksjonene for å bruke den:

1. Klikk Kilder i hovedmenyen. Innholdsvisningen viser Kilder dine.
  2. Finn den eksterne lagringsenheten du vil løse ut.
  3. Under Kilde klikker du på Ellipse-ikonet.
  4. Klikk på Løs ut.

En bekreftelsesskjerm vil fortelle deg at stasjonen ble kastet ut. Hvis enheten brukes av et annet program, operativsystemet tillater kanskje ikke at det kastes ut. Hvis enheten for øyeblikket blir katalogisert av EdgeRover, vil du få valget om å fortsette å katalogisere enheten eller fortsette med utkast-kommandoen. Hvis du løser ut enheten, gjenopptas katalogiseringen automatisk neste gang den kobles til.