Introduksjon tilEdgeRover™ kontoer

I dag, kreverEdgeRover™ ikke at du oppretter en konto eller logger på. Men snart, må du opprette en konto og logge på for å aktivere funksjoner som er under utvikling.

Mange forskjellige produkter kan bruke sammeEdgeRover konto. Hvis du har en My Cloud™ Home,™ My Cloud™ OS 5, eller SanDisk® ibi™ -enhet, bruk din eksisterende konto for å logge påEdgeRover.™

Opprette en konto

Slik oppretter du en konto:

1. Klikk på Din konto iEdgeRover hovedmenyen.
  2. Klikk på koblingen Opprett konto.
  3. Klikk på Opprett konto konto-knappen.
  4. Følg instruksjonene i nettleseren din for å fullføre prosessen.