Bla gjennom etter kilde

Browsing Etter kilder gir en måte å bla gjennom mappestrukturen til lagringsenheter som er katalogisert, til og med hvis de ikke er tilkoblet for øyeblikket.

Denne måten å bla gjennom innholdet ditt er nyttig hvis du er veldig organisert og har ordnet filene dine i bestemte mapper at du vet hvordan du kommer til enkelt.

Du kan filtrere listen etter Intern lagring og Eksterne lagringskilder.

Klikk en gang på en kilde for å se mappene og filene den inneholder. Klikk én gang for å åpne en mappe.

Hvis kilden er tilgjengelig, vil dobbeltklikke på en mappe åpne den i Microsoft Windows® Fil Explorer eller macOS Finder. Hvis du dobbeltklikker på en fil, åpnes den i standardprogrammet for den filtypen.

Les filhandlinger for mer informasjon om hva du kan gjøre med filer.