Endre passordet ditt

Hvis du endrer passordet ditt iEdgeRover™, vil det nye passordet gjelde for EdgeRoverog My Cloud Home, My Cloud OS 5 og SanDisk ibi-enhet. På samme måte, hvis du endre passordet ditt i noen av disse produktene, ditt nye passord vil også gjelde for EdgeRover.

Hvis du for øyeblikket er logget inn:

1. I kontoområdet iEdgeRover hovedmenyen klikker du på navnet ditt.
  2. Klikk på koblingen Kontoinnstillinger.
  3. Klikk Tilbakestill til høyre for det gjeldende passordet.
  4. Følg instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.

Hvis du ikke er logget inn for øyeblikket:

1. Klikk på Din konto iEdgeRover hovedmenyen.
  2. Klikk Logg på.
  3. På neste skjermbilde klikker du på Glemt passord? .
  4. Følg instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.