Introduksjon tilEdgeRover™

I mange år har Western Digital® levert maskinvare- og programvaredatalagringsløsninger for å hjelpe kunder med å fange og bevare sine data. Nå kombinerer vi all programvarefunksjonaliteten vår til ett, brukervennlig program. Vi kaller dette kraftig ny programvareEdgeRover.

MedEdgeRover, du administrerer ikke bare innholdet på enhetene dine. Du opplever det. Vi legg den innen fingertuppene og gi deg dristige, intelligente verktøy som holder det rent, optimalisert og under din kontroll.

EdgeRoverbestår av mange funksjoner, og vi jobber med nye hver dag. Disse funksjonene er best kategorisert i to forskjellige grupper: enhetsadministrasjon og innholdsadministrasjon.

Enhetsadministrasjon

Du kan fullt ut utnytte mange Western Digital og SanDisk® -enheter ved hjelp av bare datamaskinens operativsystem. For eksempel, du kan koble til en USB-minnepinne, dra og slippe filer på den, og deretter fjerne den trygt. Noen enheter krever imidlertid proprietær programvare for å få tilgang til alle funksjonene deres. For eksempel når du passordbeskytter WD™ My Passport™. EdgeRovergir tilgang til disse spesialfunksjonene og mer.

EdgeRovergir deg også en samlet visning av enhetene dine. Med EdgeRover, enhetene dine kan vises, nås og konfigureres på ett, praktisk sted.

Innholdsadministrasjon

I tillegg til å være perfekt for Western Digital-merkede enheter,EdgeRover fungerer det med mange andre innholdskilder - interne og eksterne stasjoner, sosiale medier, og skylagringskilder. EdgeRover oppretter en enkelt visning av innholdet som er lagret på alle støttede kilder. MedEdgeRover, du kan endelig organisere innholdet ditt fra en, praktisk applikasjon.

Merk:EdgeRover Innholdsadministrasjonsfunksjonene er i beta, så funksjoner kan endres basert på produkt tilbakemelding.