Katalogiserer

EdgeRover™gir en enkelt visning av alt innholdet på enheter det katalogiserer. Det er det katalog over innholdet ditt som gjør det mulig for mange av funksjonene som gjørEdgeRover så kraftige. Du bør katalogisere alle kilder du bruker ofte for å få mest mulig ut avEdgeRover erfaring.

Når du kobler en støttet lagringsenhet eller skytjeneste til datamaskin,EdgeRover ber deg om å katalogisere innholdet. Du kan også katalogisere bestemte mapper på datamaskinen din. Med godkjenningenEdgeRover begynner du å trekke ut spesifikke metadata om hver fil. Den metadata inkluderer ting som filnavn, størrelse, plassering, opprettelsesdato, og bildeoppløsning. Appen oppretter en miniatyrbilde av filen og et stort forhåndsvisningsbilde av høy kvalitet når det trekker ut metadata. Etter dette første passet er komplett,EdgeRover har det den trenger for å fortsette behandlingen av innholdet ditt og lage koder og samlinger. Katalogen din er lagret på datamaskinen din, og du har kontroll over hvor stor den kan bli.

Det

kan ta lengre tid enn forventet å Katalogiserer en kilde for første gang. Det avhenger av mengden innhold som kilden har. Du kan aktivere Turbo-modus for å katalogisere en stor mengde innhold raskt.

EdgeRoverviser forskjellige statuser for hver lagringsenhet under katalogiseringsprosessen. Til lære mer om disse, gå til Katalogiserer fremgang.

Når du kobler til den samme lagringsenheten på nytt, søker duEdgeRover automatisk etter eventuelle endringer og oppdaterer katalogen. For mer informasjon og tips om Katalogiserer, les Anbefalte fremgangsmåter for katalogisering og Catalog størrelse ledelse for mer informasjon.

Katalogiserer av beste praksis

Tiden det tar å katalogisere innhold avhenger av mange faktorer, for eksempel antall og typer filer som katalogiseres og maskinvare brukt.

Følgende beste fremgangsmåter vil hjelpe deg med å katalogisere enhetene dine så raskt og så praktisk som mulig.

• Katalog når datamaskinen ikke brukes: Katalogiser innholdet ditt når datamaskinen ikke skal brukes til en forlenget periode, for eksempel over natten. Forsikre deg om at datamaskinen ikke går i dvale i løpet av denne tiden.
  • Hold enhetene katalogisert plugget inn: Det er raskere å fullføre katalogisering i en økt enn i flere økter, spesielt for enheter med høy kapasitet med mange filer.
  • Bruk Turbo-modus: Les Turbo-modus for mer informasjon.