Welkom bijEdgeRover Help

Deze site is er om u te helpen er het maximale uit te halenEdgeRover. Het bevat instructies voor hoe u functies kunt gebruiken, bekende problemen kunt oplossen, feedback kunt geven en technische ondersteuning kunt krijgen. Gebruik de tabbladen aan de bovenkant van de pagina om door de site te navigeren of gebruik de zoekbalk om te zoeken naar specifieke trefwoorden.

Haal het maximale uit EdgeRover

DeEdgeRover™ desktop-app maakt gebruik van zorgvuldig ontworpen, intelligente tools om te helpen u opent en beheert uw digitale inhoud.

Bekende problemen

Bekijk onze ondersteuningssectie om te zien of er al aan je probleem wordt gewerkt.

Op zoek naar hardwarehulp?

Ga naar de volgende ondersteuningssites voor gebruikershandleidingen en technische ondersteuning voor hardwareproducten: